Τι είναι το Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης CCTV;

  Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή αλλιώς CCTV (Closed Circuit Television) είναι σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας και ήχου. Το σύστημα αποτελείται από τις κάμερες που τοποθετούνται σε διάφορους χώρους που θέλουμε να επιτηρήσουμε και τη συσκευή καταγραφής.

Ποια είναι τα οφέλη;

  Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα παρακολούθησης CCTV τελευταίας τεχνολογίας, μπορείτε να εποπτεύετε το χώρο σας από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Από το σπίτι σας ή από κάποιο σταθερό υπολογιστή στο γραφείο σας ή ακόμα και από το κινητό σας βλέποντας καθαρή εικόνα υψηλής ευκρίνειας High Definition. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στις καταγραφές ώστε να δείτε κάποιο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα ακόμα και ημέρες πριν.

Τεχνολογία CCTV

  Στα αναλογικά συστήματα οι κάμερες συνδέονται με ομοαξονικό καλώδιο στη συσκευή καταγραφής και εκεί μπορεί να υπάρχει μια οθόνη για επιτόπου παρακολούθηση ή η συσκευή καταγραφής συνδέεται στο δίκτυο ώστε να είναι δυνατή η σε αυτή πρόσβαση μέσω internet, με μέγιστη ανάλυση εικόνας 960H.

  Στα συστήματα HD-CVI (High Definition Composite Video Interface) όπου μπορούν να μεταδίδουν εικόνα με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p και λειτουργούν στα ίδια ομοαξονικά καλώδια με τις αναλογικές κάμερες. Εκτός της εικόνας από το ίδιο καλώδιο μεταδίδεται και ο ήχος και ο έλεγχος (OSD ή PTZ) χωρίς να απαιτούνται ξεχωριστά καλώδια.

  Στα δικτυακά IP συστήματα, οι κάμερες και η συσκευή καταγραφής ενώνονται μέσω του υφιστάμενου δικτύου Ethernet του σπιτιού/γραφείου και δεν απαιτείται επιπλέον καλωδίωση. Πάλι είναι δυνατή η πρόσβαση στις κάμερες μέσω internet, με μέγιστη ανάλυση εικόνας Full HD 1080p.

Πως τοποθετείτα

   Η εγκατάσταση και τοποθέτηση ενός συστήματος παρακολούθησης CCTV γίνεται μετά από προσεκτική μελέτη ώστε να καλυφθούν όλοι οι χώροι όπου χρειάζεται να υπάρχει μόνιμη καταγραφή των συμβάντων.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Energy Tech έρχεται στον χώρο σας και αναλαμβάνει την εγκατάστασή σας προσφέροντας:

  • Μελέτη Εγκατάστασης
  • Εγκατάσταση, τοποθέτηση και ρύθμιση καμερών
  • Εγκατάσταση και ρύθμιση του καταγραφικού.
  • Επίδειξη τρόπου λειτουργίας.
  • Υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης.

Για  πληροφορίες και για προσφορά ηλεκτρολογικής εγκατάστασης μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 7600782 και 6977406441 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Διεύθυνση

Αργυρουπόλεως 26, Βύρωνας, 16232

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα - Παρασκευή : 09.00 - 17.00

Σάββατο : 09.00 - 13.00

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Emailenergytechhellas@gmail.com

Τηλέφωνο: 210 7600782

Κινητό: +30 6977406441

Ακολουθήστε μας στα Social

Search