Οι οπτικές ίνες είναι πολύ λεπτά νήματα από πλαστικό ή γυαλί, όπου από μέσα τους, μεταδίδονται ψηφιακά δεδομένα, υπό μορφή φωτός. Χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σήμερα στις επικοινωνίες και σε διαφόρων τύπων δίκτυα, ιδιαίτερα όπου οι αποστάσεις είναι μεγάλες και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το καλώδιο συστρεμμένων ζευγών και όπου οι απαιτήσεις σε ρυθμούς μετάδοσης είναι αρκετά αυξημένες.

  Οι οπτικές ίνες χρησιμοποιούνται επίσης από ιδιωτικές εταιρίες σε τοπικά δίκτυα, σε πανεπιστημιακά δίκτυα, σε δίκτυα ευρείας περιοχής, σε δίκτυα καλωδιακής τηλεόρασης, σε εφαρμογές με υψηλές απαιτήσεις σε ασφάλεια μετάδοσης, όπως οι στρατιωτικές και τέλος σε βιομηχανικές εφαρμογές, όπου υπάρχει υψηλός βιομηχανικός θόρυβος, στον οποίο οι οπτικές ίνες παρουσιάζουν ανοσία.

  Η Enegy Tech  διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς για την εγκατάσταση και μέτρηση οπτικών ινών και ειδικά όργανα που απαιτούνται για τη συγκόλληση και τις μετρήσεις τους. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και εγγυόμαστε για την άριστη εγκατάσταση και λειτουργία δικτύων οπτικών ινών που τείνει να γίνει υποχρεωτική για κάθε κτίριο.

Εγκατάσταση τοπικού δικτύου

  Ο εξοπλισμός που δίνεται από τους παρόδους υπηρεσιών ιντερνέτ, δεν μας δίνει την δυνατότητα να συνδέσουμε υπολογιστές σε τοπικό δίκτυο ενσύρματα για μεγαλύτερες ταχύτητες μεταδώσεις δεδομένων.

  Η εταιρία μας αναλαμβάνει την αγορά, την σύνδεση και την παραμετροποίηση υπολογιστών ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο με όλες τις συσκευές που είναι απαραίτητο να έχουν σύνδεση με το ίντερνετ αλλά και μεταξύ τους.

Μελέτη και Εγκατάσταση Δομημένης Καλωδίωσης

  Η Energy Tech με πολυετή εμπειρία στις μελέτες και εγκαταστάσεις δικτύων, αναλαμβάνει να μελετήσει την υποδομή του χώρου σας, και να σχεδιάσει την αποδοτικότερη δομή ενός νέου δικτύου, και να εγκαταστήσει την δομημένη καλωδίωση, τον εξοπλισμό καθώς και να παραμετροποίηση τους υπολογιστές για το τέλειο αποτέλεσμα.

  Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των υλικών καθώς και στην τοπολογία του δικτύου, ώστε να εξασφαλίζεται η μακροζωία του δικτύου καθος και φροντίζουμε να καλύπτει και της μελλοντικές απαιτήσεις της εταιρίας, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον επίσκεψη τεχνικού.

Συνοπτικά, η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Μελέτη υπάρχοντος δικτύου (αν υπάρχει).
  • Καταγραφή δικτύου και πριζών.
  • Μελέτη νέου δικτύου, και προϋπολογισμός κόστους.
  • Προμήθεια εξοπλισμού (καλώδια, routers, πρίζες , κανάλια).
  • Κατασκευή καλωδίωσης τηλεφωνικού δικτύου και δικτύου δεδομένων.
  • Εγκατάσταση PatchPanel, Rack, οργανωτών καλωδίων.
  • Διευθυνσιοδότηση υπολογιστών και των συσκευών.
  • Έλεγχος συνδεσιμότητας και πιστοποίηση καλής λειτουργίας.

Για  πληροφορίες και για προσφορά ηλεκτρολογικής εγκατάστασης μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 7600782 και 6977406441 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Διεύθυνση

Αργυρουπόλεως 26, Βύρωνας, 16232

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα - Παρασκευή : 09.00 - 17.00

Σάββατο : 09.00 - 13.00

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Emailenergytechhellas@gmail.com

Τηλέφωνο: 210 7600782

Κινητό: +30 6977406441

Ακολουθήστε μας στα Social

Search