Η Energy Tech για την εγκατάσταση του τηλεφωνικού σας δικτύου παρέχει τις εξής υπηρεσίες:

Α. Εγκατάσταση και Έλεγχος Σύνδεσης ADSL

  Όταν παραλάβετε τον εξοπλισμό από τον πάροχο που έχετε επιλέξει, αναλαμβάνουμε την σύνδεση των συσκευών και ελέγχουμε ότι η σύνδεσή σας λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη, παραμετροποιούμε τις ρυθμίσεις των υπολογιστών σας και των περιφερειακών συσκευών, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες δικτύωσης με το ίντερνετ. Συνοπτικά, η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Εγκατάσταση του ADSL εξοπλισμού και έλεγχο καλής λειτουργίας.

  • Σύνδεση πιθανού έξτρα εξοπλισμού (routers, , filters κ.τ.λ).

  • Δημιουργία πλοήγησης με περιορισμούς στην περίπτωση η χρήση του ίντερνετ θα γίνετε και από ανήλικα παιδιά (κατόπιν συναινούσης).

  • Εγκατάσταση τοπικού δικτύου.

  Ο εξοπλισμός που δίνεται από τους παρόδους υπηρεσιών ιντερνέτ, δεν μας δίνει την δυνατότητα να συνδέσουμε υπολογιστές σε τοπικό δίκτυο ενσύρματα για μεγαλύτερες ταχύτητες μεταδώσεις δεδομένων.

  Η Energy Tech αναλαμβάνει την αγορά, την σύνδεση και την παραμετροποίηση υπολογιστών ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο με όλες τις συσκευές που είναι απαραίτητο να έχουν σύνδεση με το ίντερνετ αλλά και μεταξύ τους.

B. Μελέτη και Εγκατάσταση Ασύρματου Δικτύου

  Στην περίπτωση που η ενσύρματη δικτύωση δεν αποτελεί για τον πελάτη την καλύτερη δυνατή λύση, μπορούμε να επιλέξουμε το ασύρματο δίκτυο.

  Αυτός ο τρόπος δικτύωσης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής γιατι δεν απαιτεί τη χρήση καλωδίωσης. Η μελέτη και εγκατάσταση του ασύρματου δικτύου δεν διαφέρει από αυτο της καλωδίωσης, αλλά στερούν σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια του δικτύου.
Η ασφάλεια του ασύρματου δικτύου σας είναι για εμάς ύψιστης σημασίας, ιδιαίτερα για εταιρικούς πελάτες. Για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του δικτύου σας χρησιμοποιούμε διάφορους τρόπους για να αποκλείσουμε ανεπιθύμητες εισβολες στο δίκτυο, όπως:

  • Δημιουργία Κωδικών πρόσβασης με κρυπτογράφηση (WEP, WPA, WPA2).
  • Σύνδεση στο δίκτυο με βάση MAC address.
  • Απόκρυψη του δικτύου σε συσκευές που δεν έχουν συνδεθεί.

Για  πληροφορίες και για προσφορά ηλεκτρολογικής εγκατάστασης μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 7600782 και 6977406441 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Διεύθυνση

Αργυρουπόλεως 26, Βύρωνας, 16232

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα - Παρασκευή : 09.00 - 17.00

Σάββατο : 09.00 - 13.00

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Emailenergytechhellas@gmail.com

Τηλέφωνο: 210 7600782

Κινητό: +30 6977406441

Ακολουθήστε μας στα Social

Search