Είναι γνωστό πως η καλωδίωση είναι δυνατόν να προκαλεί το ήμισυ του συνόλου των αστοχιών ενός δικτύου. Με την πιστοποίηση του καλωδιακού δικτύου, οι αποτυχίες είναι μειωμένες αν όχι μηδενικές, και στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε αυτό είναι πλεονέκτημα για τους εξής απλούς λόγους:

  • Η πιστοποίηση είναι λιγότερο ακριβή από την επισκευή.
  • Η πιστοποίηση χτίζει μελλοντική υποδομή.

  Η πιστοποίηση καλωδίων αποτρέπει προβλήματα και ασφαλίζει το δίκτυο σας έναντι μελλοντικών προβλημάτων. Χωρίς τη πιστοποίηση οι επισκευές πρέπει να γίνονται σε δίκτυα εν λειτουργία ή ακόμη χειρότερα σε “πεσμένα” δίκτυα.

  Ένα “πεσμένο” δίκτυο δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα σε μία επιχείρηση με κυριότερα από αυτά την απώλεια εσόδων, τη μείωση της παραγωγικότητας, αποσυντονισμό και τη μειωμένη εξυπηρέτηση του δικτύου πελατών της επιχείρησης.

  Οι επιχειρήσεις πολλές φορές μπαίνουν στον πειρασμό να επιλέξουν μια καλή και επώνυμη μάρκα καλωδίων και υλικών διασύνδεσης με απώτερο σκοπό να γλυτώσουν το κόστος της πιστοποίησης.

  Οι περισσότεροι κατασκευαστές καλωδίων και υλικών διασύνδεσης προσφέρουν καλές εγγυήσεις και “στέκονται” πίσω από τα προϊόντα τους, ωστόσο την τελική εγγύηση της εγκατάστασης δεν θα σας τη δώσουν οι κατασκευαστές αλλά οι εγκαταστάτες.

  Η ποιότητα μιας εγκατάστασης στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στα χέρια των εγκαταστατών, αν η εγκατάσταση είναι κακή, ακόμη και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα αποτυγχάνουν, φυσικά οι αποτυχίες και οι συνακόλουθες δυσκολίες βρίσκονται εκτός του πεδίου εφαρμογής της εγγύησης του εκάστοτε υλικού, έτσι η επιχείρηση βρίσκεται πάλι εκτεθειμένη.

  Η Energy Tech έχοντας την αναγκαία και απαραίτητη γνώση, εμπειρία και προσωπικό, αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την πιστοποίηση δικτύων μικρής και μεγάλης κλίμακας.

  Η πιστοποίηση είναι ο μόνος τρόπος να διαβεβαιώσουμε ότι η εργασία εγκατάστασης πληροί τις προδιαγραφές και εξασφαλίζει ότι ακολουθούνται οι βέλτιστες πρακτικές.

Για  πληροφορίες και για προσφορά ηλεκτρολογικής εγκατάστασης μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 7600782 και 6977406441 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Διεύθυνση

Αργυρουπόλεως 26, Βύρωνας, 16232

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα - Παρασκευή : 09.00 - 17.00

Σάββατο : 09.00 - 13.00

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Emailenergytechhellas@gmail.com

Τηλέφωνο: 210 7600782

Κινητό: +30 6977406441

Ακολουθήστε μας στα Social

Search