Πριν την τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο θα πρέπει να μελετήσουμε πολύ προσεκτικά το πώς θα γίνει η εγκατάσταση του, διότι η σωστή εγκατάσταση του συναγερμού έχει ιδιαίτερο ρολό για την σωστή λειτουργία του και κατ' επέκταση ιδιαίτερο ρόλο για την ασφάλειά μας. Στην μελέτη της εγκατάστασης του συναγερμού θα πρέπει να ληφθούν υπόψη όλοι οι παράγοντες ώστε:

  • Να καλύπτεται επαρκώς ο χώρος.
  • Να μην μπορεί να εξουδετερωθεί από τρίτους.
  • Αλλά και να μην ενεργοποιηθεί όταν πρέπει λόγω της λανθασμένης εγκατάστασης.

  Πριν την εγκατάσταση του συναγερμού θα πρέπει να ερευνήσουμε αν έχει γίνει στο παρελθόν εγκατάσταση συναγερμού ώστε να διαπιστώσουμε αν υπάρχει ήδη η καλωδίωση (στα παντζούρια, πόρτες, παράθυρα και) γενικά σε κάθε άνοιγμα που υπάρχει στο σπίτι, Να διαπιστώσουμε δηλαδή αν υπάρχουν ήδη περασμένες γραμμές καλωδίων για συναγερμό ώστε να χρησιμοποιούμε νέα καλώδια εφόσον θα εγκαταστήσουμε ενσύρματο συναγερμό.

Η σωστή επιλογή του συστήματος συναγερμού

  Το σπίτι σας ή ο επαγγελματικός σας χώρος επιβάλλεται να εξοπλιστεί με ένα προηγμένο και ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού που φέρει την πιστοποίηση των κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα των οικιακών και επαγγελματικών συστημάτων ασφαλείας. Έτσι, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι έχετε εμπιστευτεί τον κατάλληλο συναγερμό και την κατάλληλη εταιρεία που θα σας προσφέρει άμεση υποστήριξη, την στιγμή που θα την χρειαστείτε.

  Στο πλαίσιο της εγκατάστασης τοποθετούνται οι ειδικοί αισθητήρες ανοίγματος (οι λεγόμενες μαγνητικές επαφές) στα σημεία εισόδου του σπιτιού, δηλαδή τα παράθυρα και τα ρολά. Να σημειωθεί ότι η μαγνητική επαφή τοποθετείται καθαρά λόγω ασφάλειας με σκοπό να προστατέψει τα ανοίγματα του χώρου (πόρτες, παράθυρα κλπ), προκαλώντας συναγερμό εάν κάποιο από αυτά παραβιαστεί. Εννοείται πως οι μαγνητικές επαφές ενώνονται μεταξύ τους με καλωδιακή δομή ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ψεύτικων συναγερμών. Επιπλέον, τοποθετούνται αισθητήρες κίνησης σε όλους τους κύριους χώρους της κατοικίας σας, ανάλογα πάντα με τις διαστάσεις τους και εφόσον κρίνεται αναγκαίο.

  Ακόμη, περιλαμβάνεται η τοποθέτηση εξωτερικής σειρήνας, η οποία διαθέτει αυτονομία λειτουργίας ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, χάρη στην εσωτερική της μπαταρία, και ενεργοποιείται εφόσον κάποιος επιχειρήσει να την παραβιάσει ή να την καταστρέψει.

  Τέλος, η κεντρική μονάδα εγκαθίσταται σε επιμέρους ζώνες, με στόχο να είναι εφικτό ο συναγερμός να ενεργοποιηθεί ακόμη και αν υπάρχουν ανοιχτά σημεία εισόδου (παράθυρα) και όλο το άλλο σύστημα έχει «οπλιστεί». Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους διάφορους τρόπους όπλισης του συναγερμού σας από το πληκτρολόγιο, ανάλογα με το πώς έχει προγραμματιστεί η κεντρική μονάδα από τον εγκαταστάτη σας.

  Αφού διεκπεραιωθεί η τοποθέτηση του συστήματος συναγερμού, ο πελάτης κατατοπίζεται και εκπαιδεύεται πάνω σε όλες τις πτυχές και λειτουργίες του συναγερμού που έχει εγκαταστήσει στο σπίτι του.

Για  πληροφορίες και για προσφορά ηλεκτρολογικής εγκατάστασης μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 7600782 και 6977406441 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Διεύθυνση

Αργυρουπόλεως 26, Βύρωνας, 16232

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα - Παρασκευή : 09.00 - 17.00

Σάββατο : 09.00 - 13.00

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Emailenergytechhellas@gmail.com

Τηλέφωνο: 210 7600782

Κινητό: +30 6977406441

Ακολουθήστε μας στα Social

Search