Η Energy Tech παρέχει υψηλής ποιότητας και ασφάλειας υπηρεσίες συντήρησης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και με  το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της είναι σε θέση να αναλαμβάνει υπεύθυνα:

  Είτε πρόκειται για ανακαίνιση ενός χώρου, είτε για  συντήρηση νέας εγκατάστασης είναι απαραίτητος ο έλεγχος και η ανακαίνιση πιθανόν στα ηλεκτρολογικά του χώρου. Αναφερόμαστε σε όλες τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, από τον ηλεκτρολογικό πίνακα και τις πρίζες έως την καλωδίωση και τη γείωση.

  Καθορίζονται αρχικά οι ανάγκες για να γίνει η σχετική ηλεκτρολογική μελέτη. Πολλές φορές ένας ειδικός μπορεί να μας προτείνει λύσεις που εσείς δεν είχαμε φανταστεί, γλιτώνοντας μας με αυτόν τον τρόπο από περιττό κόπο και έξοδα.

Στη συνέχεια γίνονται εργασίες όπως:

  Τέλος, είναι χρήσιμο να εκδοθεί το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, το οποίο πιστοποιεί την ορθή λειτουργία της ηλεκτρικής εγκατάστασης του κτιρίου και είναι απαραίτητο για την αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ σε περιπτώσεις μίσθωσης ακινήτου αλλά και για την ηλεκτροδότηση νέας οικοδομής.

  Η Energy Tech στα πλαίσια τις ηλεκτρολογικής υποστήριξης βιομηχανικών και βιοτεχνικών κτηρίων εκτός από την συντήρηση της βιομηχανικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης ελέγχει, επιβλέπει και  συντηρεί Υποσταθμούς Μέσης Τάσης, παρέχοντας ειδικά έντυπα με τα οποία  γίνεται ενημέρωση των εργασιών συντήρησης και καταγράφονται όλες οι  επεμβάσεις και τα συμβάντα του Υποσταθμού.

Για  πληροφορίες και για προσφορά ηλεκτρολογικής εγκατάστασης μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 7600782 και 6977406441 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.